Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Алекс Фергюсон прийшов до тями і одразу ж захотів до Києва

Сер Алекс Фергюсон напередодні вийшов з коми після крововиливу в мозок та операції.

Типовий сер Алекс, який не може жити без футболу і перестати говорити про нього. У Фергюсона, який переніс операцію через крововилив у мозок, наявні перші ознаки одужання. Цікаво, що 76-річний коуч згадав і Україну у першій розмові з рідними після того, як прийшов до тями, інформують джерела The Sun.

Спочатку екс-наставник Манчестер Юнайтед запитав сина: "Ей, як там справи у Донкастера?". Даррен Фергюсон є головним тренером Донастер Роверс. Через серйозне погіршення здоров'я батька він не зміг допомогти своїй команді в суботньому матчі Ліги 1, в якому Віган переміг і кваліфікувався у Чемпіоншип. Запитання про результат фінального матчу сезону в такій ситуації приголомшило сина Фергі.

Пізніше шотландський фахівець пожартував про фінал Ліги чемпіонів-2018 у Києві. "Окей, фінал Кубка Англії відпадає (у суботу 19 травня його Манчестер Юнайтед зіграє проти Челсі, – прим. "Футбол 24"), але як щодо Києва?".

Звичайно, легенда тренерського цеху хотів би побувати у столиці України на матчі, в якому його колишній підопічний Кріштіану Роналду зіграє проти принципового для манкуніанців суперника – Ліверпуля, передає джерело видання. Сам португалець сприймає наставника як батька. У минулому році саме британець вручав мадридцю приз після фіналу Ліги чемпіонів-2017, в якому Реал розгромив Ювентус.

Кріштіану пояснив, чому не святкував свій рекордний гол у ворота Барселони в недільному Класіко: "Як я можу радіти, коли людина, яка навчила мене грати у футбол, страждає в лікарні?".

Нагадаємо, операція Фергюсона пройшла успішно, і реакція організму на лікування додає обережного оптимізму. Разом з тим лікарі визнають, що пацієнта чекає довге відновлення. Наразі також невідомо, коли сер Алекс зможе покинути лікарню.

У найближчі дні він потребуватиме багато часу на відпочинок і тести свого стану (крововилив у мозок загрожує втратою мови або пам'яті і паралічем). Однак шотландець виглядає досить бадьорим і вже навіть взявся реорганізовувати свій щоденник.

Футбол24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ