Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Американські фермери вперше у житті спробували кефір на “Галичині”

Двадцять сім власників американських ферм, які займаються заготівлею молока, овочівництвом, птахівництвом, виноробством, лісозаготівлею приїхали до України, щоб вивчити досвід ведення нашого господарства. Іноземні гості побували у Києві, Ялті, Львові та Тернополі. Візит групи спеціалістів, організований Вашингтонським освітнім  сільськогосподарським фондом, відбувся у рамках співпраці між Міністерством агропромислової політики України та Департаментом аграрної політики Сполучених Штатів Америки.
По приїзді до Львова гості вирушили на молокозавод компанії-лідера молочного ринку  Західної України - ЗАТ “Галичина». Там фермери детально ознайомились з процесом переробки сировини та устаткуванням цехів, а також спробували увесь асортимент продукції “Галичини”. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі ЗАТ „Галичина”.
„Я приємно здивований смаком ваших молочних продуктів, — каже Бен Сміт, власник ферми, яка налічує понад 400 корів. —  Йогурти на смак дуже нагадують американські. Крім того, вони мають зручний формат упаковки – пластикову пляшку, яку можна скрізь узяти із собою. Найбільше мені сподобались кефір і маслянка. Ці напої я спробував вперше у житті, у Сполучених Штатах таких продуктів немає”.
Зі Львова група вирушила до господарств Тернопільщини, а потім до Києва.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ