Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Анатолій Жабченко не судитиме Суперкубок України

Український арбітр Анатолій Жабченко не судитиме матч за Суперкубок України-2017 між Шахтарем та Динамо. Він звернувся із заявою до Комітету арбітрів ФФУ, в якій попросив зняти його з матчу за Суперкубок України-2017.

"До Комітету надійшла заява від арбітра Жабченка Анатолія, в якій цей український арбітр у відповідальний спосіб звертається із проханням зняти його з матчу, розуміючи той сильний пресинг, що чиниться у ЗМІ щодо питання його так званого подвійного громадянства, а також задля уникнення ризиків пов’язаних із громадським порядком під час проведення матчу за Суперкубок України в Одесі", – йдеться у заяві.

Повідомляється, що Комітет арбітрів ФФУ, взявши до уваги цей лист, прийняв рішення замінити арбітра Жабченка Анатолія арбітром Трухановим Костянтином.

Нагадаємо, Анатолій Жабченко та ще один український арбітр Юрій Вакс потрапили у базу "Миротворець" за свідоме порушення перетину державного кордону України. У Держприкордонслужбі повідомили, що готові перевірити футбольних арбітрів з окупованого Криму.

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ