Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Пишний спростував інформацію про своє звільнення

Голова Національного банку Андрій Пишний у Facebook заперечив інформацію про звільнення.

Андрій Пишний зазначив, що у перерві між зустрічами зі здивуванням дізнався, що буцім-то написав заяву про звільнення з посади Голови НБУ й обрав для цього саме Марракеш. 

"Ця інформація не відповідає дійсності. Не більше ніж черговий вкид. Працюємо далі, обов’язково повернемося в Україну з результатами", - повідомив Пишний.

Нагадаємо, сьогодні інформаційне агентство Українські національні новини повідомило, що голова Нацбанку України Андрій Пишний написав заяву про звільнення.

Натомість Андрій Пишний повідомив, що цього тижня працює у складі офіційної делегації в Маракеші. Де зокрема, відбулися перемовини з виконавчим директором МВФ Полом Гілберсом, його заступником Люком Дрессе, а також з директором Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером та заступницею Умою Рамакрішнан.

Як зазначив очільник НБУ, під час зустрічей прозвучали позитивні відгуки на адресу команди регулятора за зусилля щодо макроекономічної стабілізації та забезпечення фінансової стабільності в Україні.

Особливо було відзначено професійні дії Нацбанку під час переходу до режиму керованої гнучкості курсу гривні.

Крім того, Андрій Пишний наголосив, що ключовим завданням зараз є успішне проходження другого перегляду програми розширеного фінансування МВФ.

Він запевнив представників Фонду, що НБУ максимально сприятиме виконанню вимог програми задля отримання повноцінного траншу від МВФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ