Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрія Луніна презентували в якості гравця "Реал Мадрид"

Екс-голкіпера луганської "Зорі" Андрія Луніна сьогодні, 23 липня, офіційно представили в якості гравця "Реал Мадрид". Про це іспанський клуб повідомив на своїй офіційний Фейсбук-сторінці.

Український воротар спершу підписав угоду з президентом клубу Флорентіно Пересом а згодом виступив з промовою у ложі почесних гостей на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" у Мадриді. 

"Дякую Реал Мадрид і президенту Флорентіно Пересу, які дали мені шанс грати в найкращому клубі світу. Я обіцяю працювати по максимуму, щоб рости та допомагати клубу залишатись найкращим у світі", - зокрема заявив Андрій Лунін у промові, яку виголосив іспанською мовою і завершив традиційним привітанням усіх мадрідістас - "Hala Madrid!". 

Згодом голкіпер переодягнувся у форму свого нового клубу і зустрівся з вболівальниками, які зібралися на стадіоні. Серед них було чимало людей з блакитно-жовтими прапорами. 

Контракт Андрія Луніна з "Реал Мадрид" розрахований на 6 років. За інформацією ЗМІ, сума трансферу з луганської "Зорі" склала близько 9 млн євро. Ймовірно, наступний сезон українець проведе в оренді у одному з клубів Прімери або ж Сегунди. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ