Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Армреслери Львівщини вибороли для України 12 нагород на чемпіонаті Європи

У Молдові цими днями завершився Чемпіонат Європи з армреслінгу.

За нагороди тут змагались понад 900 спортсменів з 31 країни. У складі збірної України за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА боролись за нагороди і 17 спортсменів Львівщини. 

На змаганнях вони здобули загалом 12 медалей. З цього числа 4 медалі були золотими, 3 – срібними та 5 – бронзовими.

Першими за нагороди боролись спортсмени серед молоді. Старосамбірянин Мирон Мига у ваговій категорії 75 кг став віце чемпіоном у боротьбі на праву руку. Вадим Савенко у ваговій категорії 65 кг здобув дві нагороди: третє місце як в боротьбі на ліву, так і на праву руку. Богдан Фабрика у ваговій категорії 75 кг здобув третє місце в правій руці.

Серед дорослих спортсменів чемпіоном Європи у ваговій категорії 65 кг у боротьбі на праву руку став Микола Бурко. Він також здобув третє місце в боротьбі на ліву руку. 

У боротьбі серед спортсменів з інвалідністю рівних не було Анні Кушнір з Рави-Руської. Вона стала першою як у боротьбі на ліву, так і в боротьбі на праву руку. Чемпіоном також став Павло Панасенко в боротьбі на ліву руку. Іван Товарницький здобув друге місце у змаганнях на праву руку та третє місце в боротьбі на ліву руку. Петро Дончак зайняв друге місце в змаганнях на праву руку. 

Зауважимо, команду Львівщини також представляли тренери Богдан Іваницький та Ігор Іваницький, суддя Артур Одеров. Загалом збірна України виборола третє загальнокомандне місце. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ