Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Асфальтують прикордонну дорогу Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий

У межах “Великого будівництва” верхній шар покриття стелять від Дрогобича до межі Самбірського району. Протяжність – близько 12 кілометрів. Про це повідомили 29 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Як зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, окремо за кошти польського кредиту капітально ремонтують частину дороги між населеними пунктами Самбір та Нижанковичі (46,4 км).

“Дорога буде відповідати європейським зразкам. Передбачено ремонт 12 мостів, освітлення, облаштування тротуарів. Упродовж двох років об’єкт заплановано ввести в експлуатацію. Ремонтні проводить підрядна організація “Онур””, - наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Також він повідомив, що найближчим часом Служба автомобільних доріг оголосить закупівлю на проведення ремонту останньої ділянки від Самбора до межі району. Її ремонт дозволить з’єднати дві вищезгадані відремонтовані ділянки Т-14-18.

“Ця дорога є дуже важливою для розвитку населених пунктів Самбірського району, особливо прикордонних територій, оскільки веде до до майбутнього пункту пропуску Нижанковичі – Мальховіце. Польська сторона очікує на результати повторно оголошеного тендеру на його будівництво”, - додав Юрій Бучко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ