Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

АТ “Львівгаз” сплатив 276 мільйонів податків з початку 2022 року

АТ “Львівгаз” було і залишається одним з найбільших платників податків до місцевого бюджету.

За п’ять місяців 2022 року сума сплачених податків до державного та місцевого бюджетів - це 276 мільйонів гривень, що співмірно з сумою за аналогічний період минулого року. А це означає, що попри ситуацію в державі, компанія продовжує працювати та розвиватись.

До державного бюджету сплачено 225,2 мільйона гривень, до місцевого - 50,9 мільйона гривень. Найбільша стаття відрахувань до місцевого бюджету - ПДФО та податок на нерухомість, за якою впродовж 5 місяців цього року було сплачено понад 45 мільйонів. Ще трохи більш як 5 мільйонів поповнили місцевий бюджет з земельного та екологічного податків. 

Також АТ “Львівгаз” допомагало й продовжує допомагати ЗСУ, ТрО, та людям, які були змушені покинути свої домівки та оселилися на Львівщині. Впродовж першого місяця повномасштабної агресії росії наше підприємство виробило три тисячі сталевих їжаків та передало їх нашим захисникам, а сума фінансових витрат на різноманітні запити складає майже 5,5 мільйонів гривень.

Минулого року можна було стверджувати, що сплачені податки це, в тому числі й нові школи та дитячі садочки, відремонтовані дороги й спортивні майданчики, сучасне обладнання для лікарень. Сьогодні сюди додалися ще й організовані регіоном заходи допомоги для вимушених переселенців, які покинули свої домівки через війну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ