Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Аваков розповів подробиці затримання львівського митника

«Справа щодо затримання керівника Львівської митниці набирає обертів. Керівництво Івано-Франківської митниці викрито на хабарі у понад один мільйон гривень», – повідомив 18 березня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбук.
Фото з Фейсбуку
Фото з Фейсбуку
Фото з Фейсбуку
Фото з Фейсбуку
Фото з Фейсбуку
Фото з Фейсбуку
1/3

За словами Арсена Авакова, злочинна група у складі: в.о.начальника обласної митниці, двох його заступників, а також начальника митного посту – намагалася надати хабар оперативникам Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції та прокурору військової прокуратури.

Також Аваков повідомив, що правоохоронці задокументували численні факти хабарництва, коли митники перебували на посадах Львівської митниці.

Після того, як, 19 січня, співробітники управління захисту економіки Львівщині та військової прокуратури затримали одного з керівників Львівської митниці, його спільники були переведені на рівнозначні посади до Прикарпатської митниці, де вони і продовжили свою злочинну "справу".

Зокрема, Арсен Аваков у дописі у соціальній мережі зазначив таке: «Схема полягала у налагодженій системі збору кошті знизу до верху, від нищої ланки до керівництва. Коли викриті високопосадовці зрозуміли, що їм не вдасться уникнути відповідальності, то вирішили домовитися з правоохоронцями. Ціна питання, на їх думку, більше мільйона гривень.

Додамо, що «вночі  17 березня, під час "ділової зустрічі" митників-комерсантів затримали оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими військової прокуратури Західного регіону. Тривають обшуки", - повідомив міністр внутрішніх справ України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ