Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Аварія на дорозі Львів-Турка-Ужгород: постраждалим допомогли прикордонники

Прикордонники відділу «Сянки» допомогли дістати постраждалих водія та пасажира з розбитого вщент автомобіля, який перекинувся неподалік місця служби військовослужбовців, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Сьогодні вночі, під час несення служби на контрольному пості «Ужок» на трасі Львів-Турка-Ужгород, водій одного з транспортних засобів повідомив прикордонникам, що неподалік поста бачив перевернутий автомобіль, ймовірно внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Прикордонники негайно повідомили працівників Національної поліції про можливе ДТП на дорозі, викликали карету швидкої медичної допомоги та виїхали на місце події аби до прибуття лікарів допомогти постраждалим. Прибувши до вказаного подорожніми місця пригоди, прикордонники побачили розбиту вщент автівку в якій перебували двоє постраждалих громадян. Також на місці аварії вже був водій одного з подорожніх авто, який теж зупинився аби допомогти. Разом з ним, за допомогою автомобільного інструменту, прикордонники змогли розчинити зігнуті дверцята легковика та витягти водія, натомість пасажиру повезло менше – його добряче затисло понівеченим залізом. Оцінивши критичний стан пасажира,  охоронці кордону та подорожні підручними засобами таки змогли визволити пораненого з автомобіля та встигнули надати першу медичну допомогу чоловікові до прибуття швидкої.

За деякий час прибули медики та евакуювали постраждалих до лікувального закладу. На момент події стан водія був задовільний, а от пасажир перебував у тяжкому стані. Однак на сьогодні лікарі повідомили прикордонникам що їм вдалося нормалізувати стан чоловіка і є надія на покращення, завдячуючи в тому числі швидкій реакції охоронців кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ