Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Авдіївку чистять від російського сміття

Станом на 12:00 7 лютого в м. Авдіївка відновлено електро- та водопостачання для мешканців міста. Залишається відсутнім електропостачання у селищі Петровське, що розташоване поблизу Авдіївки. До відновлювальних робіт залучено бригади енергетиків. Про це повідомили в ДСНС.

Відновлено роботу загальноосвітніх шкіл та дитячих садків.

Тривають роботи щодо очищення території Авдіївки від боєприпасів. 6 лютого піротехнічні розрахунки Державної служби України з надзвичайних ситуацій вилучили та знешкодили 7 боєприпасів, а саме: 4 мінометні міни калібром 82 мм та 3 одиниці мінометних мін калібром 122 мм.

Крім того, у м. Краматорськ рятувальники розвантажили 5 вантажних автомобілів гуманітарної допомоги з Київської, Дніпропетровської, Рівненської областей та м. Слов’янськ у кількості 35,5 тонн (продукти харчування, теплі речі, ковдри, будівельні матеріали, засоби гігієни) для жителів Авдіївки. Також представники ДСНС завантажили гуманітарну допомогу до м. Авдіївка у кількості 6 тонн (будівельні матеріали).

Розпочато роботи щодо відновлення пошкоджених будівель. Проведено відновлювальні роботи по 40 адресам м. Авдіївка та забезпечено оббивку вікон приватних житлових будинків у кількості 139 штук загальною площею 208,5 кв.м, а також покриття дахів будинків загальною площею 149 кв.м.

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 11 тис. 789 осіб.

6 лютого з міста евакуйовано 8 осіб (з них 4 дітей) до пансіонату "Перлина Донеччини" у м. Святогірськ. Загалом, з Авдіївки евакуйовано 298 осіб (з них 139 дітей).

Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ