Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Австралія надасть Україні додаткові безпілотники

Уряд Австралії надасть Україні додаткові безпілотні авіаційні системи.
Фото ілюстративне: U.S. Army Pfc. Matthew Wantroba

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ Австралії.

Зазначається, що безпілотні системи забезпечать розвідку на полі бою, спостереження та рекогносцировку для Збройних Сил України.

Окрім того, сьогодні у Сполученому Королівстві перша ротація з близько 200 українських новобранців закінчить військовий вишкіл за підтримки персоналу Сил Оборони Австралії в межах операції «Куду», внеску Австралії в багатонаціональну навчальну програму під проводом Великої Британії.

У міністерстві додали, що уряд Австралії запровадив подальші цільові фінансові санкції та заборону на поїздки щодо 90 осіб, а також цільові фінансові санкції щодо 40 організацій. Нові об’єкти санкцій включають російських міністрів, які відповідають за енергетику, природні ресурси, промисловість, освіту, працю, міграцію та охорону здоров’я.

«Австралія вводить додаткові санкції проти тих у російському уряді, які допомагають продовженню цієї війни, тих, хто фінансує цю війну, і тих, хто поширює неправду, щоб виправдати цю війну... Режим санкцій Австралії проти Росії є нашим найбільшим. Це свідчить про нашу підтримку народу України та основних норм суверенітету та територіальної цілісності», — запевнила міністерка закордонних справ країни Пенні Вонг.

На сьогодні Австралія запровадила понад 1000 санкцій у відповідь на повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ