Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Барком-"Кажани" вчетверте стали володарями Суперкубку України з волейболу

ВК ʺБарком-Кажаниʺ вчетверте завоювали звання володарів Суперкубку України з волейболу. Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ВК “Барком-Кажани”.
Фото Барком-Кажани
Фото Барком-Кажани

27 грудня у Городку ʺкажаниʺ змагалися за трофей з ВК із Житомира ʺЖитичі-ПНУʺ. У наполегливій боротьбі ʺкажаниʺ обіграли суперника із рахунком  3:0 (26:24, 25:23, 25:20).

Останній у цьому році волейбольний поєдинок таки дійсно зміг вразити глядачів. Першу партію  обидві команди розпочинають з наполегливих атак. Волейболісти рятують, здавалося б, безнадійні м’ячі, але єдиного лідера у сеті немає: 9:8, 10:10. Гойдалки тривають.

Два очка від Антона Кафарени, вдала атака Семенюка допомагають ʺкажанамʺ хоча б трохи відірватись від суперника в середині сету. Але боротьба загострюється. Наприкінці партії житомиряни знову зрівнюються з “кажанами”: 24:24. І тут Олег Шевченко приносить львівській команді таке бажане очко. Слідом за ним  – вдала подача  Крістіана Мануеля Тондіке ставить переможну крапку у цій тяжкій боротьбі. 26:24 – рахунок першого сету.

Друга партія теж нагадувала своєрідне перетягування канату. То 9:8, то 13:13, то 19:19. Але львів’яни міцно тримали власні позиції та не допустили реваншу житомирян: 25:23.

Втримались у лавах переможців “кажани” і у третій партії: 25:20 на користь “Барком-Кажани”.

А це означає, що львівська команда вчетверте привозить до Львова Суперкубок України з волейболу.

Тривав матч трохи більше години. Кращими гравцями у  складі ʺБарком-Кажаниʺ стали Олег Шевченко та Антон Кафарена. До речі саме Кафарена отримав звання MVP поєдинку.

Нагадаємо. ʺКажаниʺ 5 разів брали участь у змаганнях за Суперкубок України. І лише одного разу поступились супернику (у 2018 році  володарями Суперкубку став  харківський ʺЛокомотивʺ).

Щодо ʺЖитичівʺ, то саме цей клуб на початку року вирвав у ʺкажанівʺ перемогу у боротьбі за Кубок України з волейболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ