Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетбол 3х3: Львів’яни – серед призерів всеукраїнського студентського фіналу

Сьогодні у Києві завершився всеукраїнський фінал з баскетболу 3х3 серед студентів.

Чоловіча команда «Львівська Політехніка-2» стала бронзовим призером чемпіонату, а жіноча команда ЛДУФК виборола срібний комплект нагород.

Нагадаємо, у Києві місто Лева представляли чотири команди – чоловічі дві команди «Львівської Політехніки» та жіночі ЛДУФК та «Львівська Політехніка».

За підсумками змагань друга команда «Львівської Політехніки» у складі Богдана Степанченка, Максима Викрикача, Владислава Захарчука та Дмитра Клебана стала бронзовим призером першості, натомість перша команда «політехів» у підсумковій турнірній таблиці опинилася на п’ятому місці. За другу команду «політехів» виступали Андрій Кашубович, Віталій Капко, Данило Кич та Павло Кич.

Жіноча команда НУ «ЛП» у складі Тетяни Малець, Валентини Сметрової, Віолетти Ядловської та Ірини Маскименко не змогла подолати груповий турнір, натомість відмінний результат продемонструвала команда ЛДУФК. Катерина Скакаліна, Анжеліка Зволяк, Валерія Околович та Дарина Степанюк поступилися першим місцем команді «Франківськ-ПНУ». У фіналі львів’янки зазнали поразки з рахунком 11:20.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ