Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетбол: львівські клуби зіграють чергові матчі у чемпіонаті Вищої ліги

У суботу та неділю, 10 та 11 березня відповідно, львівські баскетбольні клуби зіграють чергові матчі у чемпіонаті Вищої ліги.

Дівчата з «Політехніки» зустрічаються з прямим конкурентом – житомирським «Каліпсо». Команда, що має в активі 23 очка, лише на 1 бал випереджає львів’янок. Перший матч між командами розпочнеться у суботу, 10 березня, о 18:00 у Житомирі в приміщенні ЗОШ №7. Початок недільного матчу заплановано на 12:00.

Інший представник у жіночій Вищій лізі «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» зустрінеться на виїзді з «Тернопіль-ТНЕУ». У випадку перемог команда зі Львова ще більше наблизиться до першого місця, яке зараз займає БК «Франківськ»-ПНУ. Матчі між командами зі Львова і Тернополя розпочнуться о 18:00 в суботу та о 12:00 у неділю. Місце зустрічей – спортзал ТНЕУ.

Представники чоловічої Вищої ліги – «Львівська Політехніка» теж грають з сусідами по турнірній таблиці. Суперниками у домашніх матчах стане дніпровський «КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР». Обидва матчі пройдуть в спорткомплексі НУ «ЛП» (вул.Уласа Самчука, 14), що в Стрийському парку. Зустрічі проти останньої команди групи розпочнуться в суботу о 17:00 та о 12:00 в неділю. Попередні два матчі між цими командами завершилися перемогою львів’ян.

10 березня

17:00. Вища ліга. «Львівська Політехніка» (Львів) - «КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро)

18:00. Вища ліга (жінки). «Тернопіль-ТНЕУ» (Тернопіль) – «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» (Львів)

18:00. Вища ліга (жінки). «Каліпсо» (Житомир) – «Політехніка» (Львів)

11 березня

12:00. Вища ліга. «Львівська Політехніка» (Львів) - «КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро)

12:00. Вища ліга (жінки). «Тернопіль-ТНЕУ» (Тернопіль) – «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» (Львів)

12:00. Вища ліга (жінки). «Каліпсо» (Житомир) – «Політехніка» (Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ