Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетболісти СЗШ № 1 – переможці меморіалу Андрія Боднаря

Турнір, у якому взяли участь команди «Олімпік» (СЗШ №1), СЗШ №17 та СЗШ №93, а також червоноградський «Шахтар», відбувся у середу, 23 травня.

Змагання, що пройшли під егідою львівської міської федерації баскетболу, відбувалися у приміщенні СЗШ №1, де й працював завучем Андрій Боднар. За час свого життя він безмежно любив баскетбол і культивував цей вид спорту в школі.

Програма турніру у його пам’ять передбачала півфінали, фінал та гру за третє місце, конкурс штрафних кидків та визначення найбільш влучного у середніх кидках.

У півфіналах «Олімпік» здолав «Шахтар» з рахунком 44:17, а СЗШ №17 обіграла 39:26 СЗШ №93. Бронзу за підсумками «малого» фіналу здобули червоноградці. Фінальний рахунок 34:30 засвідчив здобуття «Шахтарем» третього місця, а СЗШ №93 була змушена задовольнитися четвертим місцем. Фінальний матч звів дві львівські команди: «Олімпік» з СЗШ №1 та хлопців з СЗШ №17. Господарі турніру підсумку виявилися сильнішими та здобули перемогу з рахунком 50:35.

Конкурс штрафних кидків завершився перемогою Тараса Вербовського з «Шахтаря», у середніх кидках не було рівних Мартину Пляцкові (СЗШ №93). Також було визначено і найкращого гравця у складі кожної з команд: Володимир Дзюняк («Олімпік»), Богдан Душний («Шахтар»), Захар Слесар (СЗШ №93) та Олексій Новицький (СЗШ №17).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ