Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетбольне жіноче дербі: ЛДУФК-СКІФ-Спартак сильніший за «Політехніку»

У Львові вдруге за останні декілька днів – баскетбольне дербі. Якщо на вихідних чоловіки з’ясовували, хто сильніший в рамках Чемпіонату міста, то зустріч жіночих БК «Політехніка» та БК «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» відбувалася як черговий тур Вищої ліги.

Розпочався матч із триочкового кидка від Ірини Максименко з команди господарів. Це був єдиний часовий проміжок, коли саме «Політехніка» була лідером в матчі. Опісля дійшло навіть до того, що розрив між командами становив 41 пункт, однак про все за порядком.

Напруженість зі стартових хвилин далася взнаки: тренери «Політехніки» змушені були брати тайм-аут. Він зміг збадьорити команду та налаштувати на боротьбу аж до середини другої чверті. Та на цьому все: завершення першої половини гри та дві наступні чверті пройшли під диктовку номінальних гостей - «ЛДУФК-СКІФ-Спартак». Лідерка сильнішої нині команди підтвердила свій клас: на рахунку Марії Ковтун дабл-дабл – 22 бали та 13 підбирань. До честі господарок паркету варто зазначити, що Ірина Максименко набрала таку ж кількість очок.

Завдяки чому насамперед вдалося перемогти «ЛДУФК-СКІФ-Спартак»? 32 бали здобуто після втрат суперника, а 40 очок – при кидках з трисекундної зони. Після переміщень команди суперники інколи залишали баскетболісток самих просто під кільцем. Також взнаки далася різниця у зрості. Несолодко «Політехніці» було при обороні, коли м’яч доходив до високих гравців гостей в атаці.

Підсумкові 43:82 в матчі БК «Політехніка» – БК «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» особливо не здивували. Після матчу господарі продовжують займати 6 місце, а гості – боротися за високі місця. Перемога вивела команду ЛДУФК на 3 місце, а за втраченими балами вони посідають друге місце. Наступний матч відбудеться 28 лютого о 17:00 у спорткомплексі НУ «ЛП», що в Стрийському парку (вул. Самчука, 14).

Політехніка (Львів) - ЛДУФК-СКІФ-Спартак (Львів) - 43:82

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ