Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетбольні вихідні: куди піти і за кого вболівати?

Ці вихідні будуть направду баскетбольними, адже на паркет здобувати перемоги вийдуть чотири колективи зі Львова. Троє з них зіграють на виїзді та лише один проведе матчі в рідних стінах.

У Першій лізі серед чоловіків БК «Львів-УАД» в суботу та неділю у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) зіграє з чернівецьким БК «Старлайф». Початок матчів о 19:30 (субота) та 16:30 (неділя) відповідно. У попередніх двох турах, до слова, львів’яни на виїзді обмінялись перемогами з «Калуш-ПНУ» та наразі йдуть на 3 місці у своїй групі. Для суперника ці ігри стануть першими у новому сезоні.

Команда, яка грає в турнірі рангом вище – «Львівська Політехніка»,  зіграє на виїзді у Луцьку. Підопічні Ярослава Зубрицького будуть доводити, що поточне друге місце та прохід того ж БК «Старий Луцьк - Університет» у Кубку України аж ніяк не випадковість. Початок матчів о 18:00 та 11:00 у суботу та неділю відповідно.

Жіночі львівські команди теж проведуть свої ігри. СБК «Львів» проведе за два дні ігри у різних містах. У суботу о 15:00 їх екзаменуватимуть «Вінницькі блискавки», а о 17:00 неділі львівській команді Суперліги в Рівному доведеться зіграти з БК «Рівне-ОШВСМ». Обидві команди йдуть в турнірній таблиці нижче, ніж львів’янки, тож хочеться сподіватися на вдалий результат.

У Вищій жіночій лізі «Політехніка» поїде у Житомир. Саме там львів’янки спробують здобути першу перемогу у сезоні, адже стартові два тури завершилися для них поразками. У суперниках – «ЖДУ ім.І.Франка - КАЛІПСО», яка ще також не вигравала у новому чемпіонаті, хоч і зіграла на два матчі більше. Після зустрічей, які заплановані на 18:00 у суботу, та 12:00 у неділю, котрась з команд точно змінить «0» у графі перемоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ