Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетбольні вихідні: куди піти і за кого вболівати?

Майбутній вікенд у Львові запам’ятається не тільки святом Водохреща, а й насиченими баскетбольними матчами.

У найближчу суботу та неділю свої домашні поєдинки проведуть «Львівська Політехніка», БК «Львів-УАД» та вищолігова жіноча «Політехніка».

Команда Ярослава Зубрицького зіграє два матчі з командою «Інваспорт-ДОС-ДЮСШ» (Дніпро). Ці матчі «політехи» повинні були проводити на виїзді, однак майбутній суперник галичан через відсутність можливості грати у Дніпрі змушений сам грати на виїзді. Обидва матчі чемпіонату Вищої ліги команди зіграють у спорткомплексі НУ «Львівська Політехніка» (вул. Самчука, 14). Початок першого матчу 18:30 (19 січня) та повторного – 12:30 (20 січня).

Нагадаємо, у матчах першого кола львів’яни у цьому ж залі здобули дві перемоги з рахунками 100:58 та 75:74. «Інваспорт-ДОС-ДЮСШ» є відвертим аутсайдером турнірної таблиці у групі 2. В активі дніпрян дві перемоги та 16 поразок. «Політехи» наразі награли на сім перемог та 11 поразок.

У суботу та неділю також у залі спорткомплексу НУ «Львівська Політехніка» зіграє вищолігова жіноча «Політехніка». Львів’янки протистоятимуть команді з Житомира ЖДУ ім.. Івана Франка-Каліпсо. У суботу, 19 січня, матч розпочнеться о 16:00, а у неділю, 20 січня, о 15:00. У турнірній таблиці групи 1 Вищої ліги команди з Житомира та Львова замикають турнірну таблицю. В активі обох команд лише по дві перемоги.

Волею календаря змагань у Першій лізі України (група 3) свої перші офіційні матчі у новому році зіграє БК «Львів-УАД». Команда Леоніда Дербаби (на фото) прийме «Ужгород-УЖНУ». Обидва матчі відбудуться у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Початок першого матчу о 21:00 (19 січня), а другого – 10:00 (20 січня).

СБК «Львів», що виступає у жіночій Суперлізі, свої матчі цього вікенду проведе на виїзді проти двох київських команд - «Київ-Баскет» (18 січня, 19:00) та «Динамо-НПУ» (19 січня, 14:15).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ