Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Баскетбольний фестиваль «Lviv Hip Hop All-Star» визначив найкращих

У суботу, 30 червня, в приміщенні ОДЮСШ, що в Стрийському парку, відбувся фестиваль стрітболу «Lviv Hip Hop All-Star». Організатори планували проведення заходу на відкритому майданчику, однак несприятливі погодні умови заставили баскетболістів змагатися у залі.

За головний приз від президента Львівської міської федерації баскетболу Дмитра Крамара – 6000 гривень у змаганні 3х3 змагалися 30 команд (22 дорослі, 1 жіноча та 7 юніорських). На церемонії відкриття учасників привітали тренер БК «Львівська Політехніка» Ярослав Зубрицький та Сергій Сидор – представник Львівської міської федерації баскетболу.

Найсильнішими виявились «Пивомани» (Віталій Белла, Євгеній Булаєв, Артем Следюк, Володимир Яцик), друге місце вибороли «Подсолнухи» (Дмитро Продиус, Влад Сухов, Іван Талапа, Вадим Подорожний), а «бронзу» виборола команда «Та й таке» (Назар Корчак, Юрій Гривняк, Назар Левків, Василь Луцик).

Окрім головних змагань, учасники мали змогу взяти участь й у різних конкурсах. У кидках з середини поля минулорічний переможець Віталій Капко знову пройшов у фінальний раунд, а переміг Марк Ямковой, який в обох раундах здійснив влучний кидок. Одинадцять влучних кидків за хвилину принесли Владиславу Боднарчуку перемогу в триочкових влучаннях. Найкращий слем-данк здійснив Назар Данилевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ