Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

"Без мами я б не справився": військові привітали найрідніших

Генштаб ЗС України привітав українських матерів, зокрема тих, чиї діти обороняють Батьківщину і не можуть побути з рідною поруч.

Фото зі сторінки Олени Зеленської

Відеопривітання опублікували на сторінці Генерального штабу ЗС України. 

"Від імені всіх військовослужбовців вітаємо наших матерів, особливо тих, чиї сини та дочки зараз ведуть тяжкі бої за нашу Україну. Ваша сила, мужність та невичерпна любов надають нам відваги та стимулу продовжувати боротьбу за мир та безпеку нашої країни. Дякуємо за все, що ви робите для нас та нашої перемоги. Нехай ваші серця будуть наповнені радістю, любов'ю та щастям", — побажали військовослужбовці.

У дарунок для мам оркестр Військово-музичного центру Сухопутних військ виконав пісня "Дві матері у нас":


"Мама — це символ безмежної любові, турботи, ніжності, символ життя...", — написали бійці 103-ї окремої бригади ТрО Збройних сил. 

Перша леді України також привітала українських мам, на чиї плечі уже випало забагато. Адже хтось з матусь чекає своїх дітей з фронту та щовечора "чекає бодай голосу в телефоні", хтось – знаходить сили заради малечі навчатися жити в чужій країні, а хтось посеред ночі вдягає поспіхом дітей, щоб якомога швидше заховати малечу в укритті від російських ракет.

"Не одна – мільйони українських мам другий рік поспіль роблять неймовірне. З Днем матері кожну з вас – тих, що під час війни бережуть дитинство своїх дітей", – написала Олена Зеленська.

Фото зі сторінки Олени Зеленської


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ