Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

білорусь проводить масові військові навчання - відпрацьовується "перехід на воєнний час"

білорусь проводить масові військові тренування та навчання, на яких відпрацьовується «перехід із мирного на воєнний час». Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Телеграмі.

З 7 червня збройні сили білорусі розпочали чергові заняття з бойової готовності. Основна мета тренувань: «перехід із мирного на воєнний час». Заняття проводяться також серед строковиків після чергового призову на військову службу та освоєння новим поповненням програми початкової військової підготовки.

В рамках вказаних зборів відпрацьовуються питання організації охорони та оборони об’єктів військової та цивільної інфраструктури, виконання заходів воєнного стану, а також протидія диверсійно-розвідувальним групам.

В період з 22 червня по 1 липня в Гомельській області заплановано проведення мобілізаційних навчань з військовими комісаріатами. До тренувань додатково залучатимуться усі категорії військовослужбовців, підрозділи, військові частини, з'єднання, органи військового управління. Тематика аналогічна: «перехід із мирного на воєнний час».

Також з 28 червня по 16 липня на території Жлобинського району Гомельської області заплановано проведення військових зборів з військовослужбовцями новостворених територіальних військ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ