Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Біля львівської Ратуші сталась кривава бійка

У Львові вночі проти 11 червня на площі Ринок біля Ратуші сталась сутичка, яка завершилась кровопролиттям. За попередньою версією, чоловік завдав жінці ножове поранення голови. Крові було багато. Про це сьогодні, 11 червня, повідомив кореспондент Гал-інфо, котрий став очевидцем події.

Фото: Олена Ляхович

Інцидент стався 11 червня близько четвертої години ночі. На крики жінки пересічні громадяни викликали наряд патрульної поліції. Після прибуття на місце правоохоронці намагались встановити обставини події.

Одна з двох жінок – учасниця сутички, яку інша називала на ім’я Алла, постійно кричала та погрожувала своїми зв’язками. Ця російськомовна жінка, ледве говорячи українською, запевняла, що неодмінно напише заяву.  Вона не заперечувала того, що є у стані алкогольного сп’яніння. Зокрема, сказала таке: «Те, що я випила алкоголь, то мені від цього лиш полегшало».

Фото: Олена Ляхович

А наприкінці одна другій порадила взагалі написати декілька заяв. Подруга радила згадати у документі погрози жінки з ім’я Тетяна.

Своєю чергою чоловік, ще один учасник бійки, тримався за закривавлену голову та вів себе спокійніше й тихіше. Його майже не було чутно. В один момент він намагався піти з місця події, про одна з двох жінок вчепилась йому у руку і не відпускала.

Фото: Олена Ляхович

Як вдалось з’ясувати зі слів однієї із жінок, що її називали на ім' я Алла, вона внаслідок сутички отримала ножове поранення від чоловіка. Зокрема, під час розмови з поліцейськими вона звернулась до них з таким словами: «Що в мене тут (показує пальцем на почервоніння на голові)? Ви думаєте, що це поріз від моїх нігтів?  Чи може все ж таки це від ножа?»

Фото: Олена Ляхович

Незабаром приїхала карета швидкої допомоги. Черговий медик звернувся до учасників сутички: «Вам необхідно проїхати з нами до лікарні. Там вас огляне травматолог, нейрохірург. При потребі зробимо рентген».

Після тривалих умовлянь патрульним та медикам все ж таки вдалось переконати і чоловіка, і жінку у потребі медичної допомоги.

Фото: Олена Ляхович

Один з двох патрульних поліцейських, старший лейтенант поліції Микола Гора у коментарі для Гал-інфо розповів таке: «Невідомі особи подзвонили на 102 і викликали наряд патрульних. Вони повідомили, що біля Ратуші відбулась бійка між  чоловіком та жінкою. Після прибуття, ми викликали швидку, яка забрала учасників сутички для надання медичної допомоги. Особи встановлені, в подальшому рапортом переданні в Галицьке відділення поліції».

Більше відео дивіться на нашому каналі YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ