Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Слуги народу" Тищенко та Куницький побилися в парламентській їдальні

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував сутичку з колегою по фракції, членом правоохоронного комітету Верховної Ради Олександром Куницьким.

Про це інформує УНН.

Повідомляється, що інцидент стався у їдальні Верховної Ради. Куницький нібито звинуватив Тищенка в причетності до корупційних схем, які стосуються видачі документів морякам.

Згодом, Куницький виклав на YouTube відео, у якому розповів подробиці конфлікту.

"Ранок почався з того, що у їдальні Верховної Ради я зустрів Миколу Тищенка, який у неадекватній манері почав висловлювати претензії по статті по моряках, яку я нібито замовив проти нього. Він вибив телефон із рук і почав буцати його ногами. Потім повалив мене на землю", - розповів Куницький.

Перший заступник голови фракції Слуга народу" Олександр Корнієнко прокоментував інформацію про конфлікт між народними депутатами: "Вони не виглядали побитими".

На запитання медійників, чи не жалілися депутати один на одного йому як одному з керівників фракції, Корнієнко відповів: "Вони дорослі вже хлопці. Думаю, що їм є кому пожалітися".

Корнієнко додав, що не знає, в чому причина конфлікту між депутатами. За його словами, "у нас же є правоохоронні органи", і вони повинні перевіряти інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ