Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК «Галичина» впевнено обіграла БК «Харків»

«Політехніка-Галичина» без американського легіонера Омара Брігса здобула чергову, вже сьому перемогу в Чемпіонаті Суперліги, переконливо обігравши в рідних стінах «Харків» із рахунком 93-66.

Своєю чергою, гостям не вистачало одного з найкращих асистентів чемпіонату Павла Цьопича й основного «великого» Романа Вірастюка.

Гравець матчу

Ще до великої перерви захисник «Галичини» Ілля Шемосюк відзначився 16 очками та 5 зібраними відскоками, а загалом за гру записав на свій рахунок 24 очка й 11 підбирань, зміцнивши лідерство серед найрезультативніших гравців чемпіонату.

Хід гри

На старті поєдинку перестрілку з-за дуги влаштували Ілля Шемосюк і Ростислав Кривич. І хоча господарі паркету захопили ініціативу, відірватися від суперника їм не вдалося, навіть незважаючи на те, що під щитами «Галичина» очікувано перегравала харківську команду (особливо відзначився Володимир Гуртовий). Наприкінці першого періоду гості вирвалися вперед (23-20) – цього разу про свій талант снайпера нагадав Ігор Кривич. Утім, ривок 9-0 на початку наступної десятихвилинки знову повернув лідерство львівській команді, яка завершила першу половину за рахунку 47-39 на власну користь.

Третю чверть львів’яни на чолі з нестримним Іллею Шемосюком провели на одному диханні, збільшивши розрив у рахунку до двадцяти шести очок. Господарі знову домінували у трисекундній, водночас не менш ефективно грали на периметрі. Заключний ігровий відрізок також виграли «леви», у складі яких одразу троє гравців оформили по дабл-даблу.

Статистика

Серед найкращих гравців матчу в складі «Галичини», крім Шемосюка, Володимир Гуртовий (20 очок + 15 підбирань), Михайло Насеннік (16 очок + 8 підбирань) і Ларрі Хол (15 очок + 10 передач + 9 підбирань). 

Роман Ольховський приніс «Харкову» 14 очок, а також зібрав 9 відскоків. В активі Владлена Бережного 10 очок і 7 підбирань.

Суперліга

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ