Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК «Львівська Політехінка»: чотири перемоги та дві поразки

«Львівська Політехніка» у чергових матчах чемпіонату чоловічої Вищої ліги двічі поступилася «Тернопіль-ТНЕУ». Галичани двічі капітулювали на власному майданчику перед своїми вболівальниками – 69:114 та 67:82.

До матчів з тернопільською командою підопічні Ярослава Зубрицького готувалися в хорошому настрої. У стартових чотирьох поєдинках «політехи» зуміли показати максимальний результат – чотири перемоги. Галичани двічі на виїзді обіграли «Черкаські Мавпи-2» та вдома КПЗО «ДОС ДЮСШ ДОР». Втім, переможна серія команди Ярослава Зубрицького обірвалася у матчах з «Тернопіль-ТНЕУ».

У першому матчі команда Дмитра Забірченка показала надпотужну гру в атаці і не залишила своєму супернику жодних шансів на перемогу. У гостей був прекрасний відсоток влучань з триочкової лінії та й загалом гості виглядали на голову сильнішими від свого суперника. По 16 очок у складі львівської команди набрали Денис Тютюнник та Данило Кич. У складі команди гостей найрезультативнішим став Максим Воробйов – 17 очок.

У другому матчі підопічні Ярослава Зубрицького дали справжній бій супернику і навіть були близькими до того, щоб переламати хід поєдинку на свою користь. Львів’яни прекрасно розпочали поєдинок (14:4), проте першу чверть команди завершили з рівним результатом набраних очок – 22:22.

Надалі інціативу захопили гості, а господарі опинилися в ролі наздоганяючих. Незважаючи на програну гру у підборі, «політехи» залишали надію на позитивний результат. У заключній чверті гри львів’яни зуміли відіграти 14 очок відставання, впритул наблизилися до суперника (61:63), проте вийти вперед так і не зуміли. Триочковий кидок від Дениса Тютюнника був мимо цілі. Кінцівку матчу краще провели гості з Тернополя. Найрезультативнішим у складі «Львівської Політехніки» став Станіслав Завадський. На його рахунку 16 набраних очок. Максим Викрикач набрав 13 залікових пунктів. У складі «Тернопіль-ТНЕУ» лідерами на майданчику за результативністю стали Микита Найко (16 очок) та Максим Нікітін (17 очок).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ