Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК "Львівська Політехніка": два розгроми від лідера

Баскетболісти "Львівської Політехніки" провели чергові матчі у чемпіонаті Вищої ліги.

Цього разу команда Ярослава Зубрицького протистояла одному з лідерів чемпіонату - БК ʺРівнеʺ. У жодному з двох поєдинків львівській команді не вдалося нав’язати боротьбу своєму супернику. ʺПолітехиʺ у двох зустрічах зазнали розгромних поразок з рахунками 69:115 та 45:102.

Обидва поєдинки пройшли майже за ідентичним сценарієм. З перших до останніх хвилин зустрічі гості домінували на майданчику і переважали свого суперника за усіма компонентами гри. По ходу обох матчів не особливо було помітно завдяки чому господарі майданчика зможуть супернику нав’язати боротьбу. Одна команда була на голову сильнішою за другу.

Якщо у першому матчі команда Ярослава Зубрицького хоч і зуміла забити 69 очок супернику, однак повторний матч як і у нападі, так і у захисті для львів’ян був жахливим сном. Особливо перша чверть матчу, яку ʺстудентиʺ програли з рахунком 2:23. Набрані два бали за усю чверть стали антирекордом для команди у цьому чемпіонаті Вищої ліги.

У турнірній таблиці групи 2 Вищої ліги ʺЛьвівська Політехнікаʺ знаходиться наразі на шостому місці. В активі львів’ян 9 перемог та у пасиві 19 поразок. До плей-офф команді Ярослава Зубрицького цього сезону уже не потрапити. Головне завдання для ʺстудентівʺ - міцно гримнути дверима наприкінці чемпіонату, здобувши позитивний результат в останніх чотирьох матчах.

БК ʺЛьвівська Політехнікаʺ - БК ʺРівне-ОШВСМʺ - 69:115 (17:29, 24:29, 16:26, 12:31)

БК ʺЛьвівська Політехнікаʺ - БК ʺРівне-ОШВСМʺ 45:102 (2:23, 15:20, 11:34, 17:25)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ