Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК «Львівська Політехніка»: дві поразки лідеру

Чергові матчі в рамках чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги провела «Львівська Політехніка».

На цей раз в суперниках був БК «Рівне»-ОШВСМ, який до матчу з львів’янами ще не програвав в офіційних матчах. Матчі відбувалися 17 та 18 листопада на домашньому для рівнян паркеті.

Забігаючи наперед, варто сказати, що львів’яни доєднались до списку команд, які в цьому сезоні були переможені рівненськими баскетболістами. У першому матчі все вирішилось вже у першій половині гри, адже на перерву між другою та третьою чвертями суперники пішли з рахунком 46:22. Тож не дивно, що до завершення гри нічого суттєво змінити підопічним Ярослава Зубрицького не вдалося. Фінальна сирена засвідчила перемогу рівнян - 92:65. Рахунок недільної зустрічі не відрізняється кардинально: БК «Рівне»-ОШВСМ здобув ще два бали в турнірну таблицю, перемігши з рахунком 91:60.

Після цих матчів рівненський клуб з показником 10/0 (перемоги/поразки) йде на першому місці, а «Львівська Політехніка», маючи в активі 5 перемог у 12 матчах, посідає 4 місце. Свої наступні матчі львів’яни проведуть вже в грудні: 1 та 2 грудня їм протистоятиме «Хімік-2» з Южного. Обидві зустрічі відбудуться у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ