Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК "Львівська Політехніка": знову без перемог

Баскетболісти «Львівської Політехніки» провели чергові матчі в рамках чемпіонату Вищої ліги.

Цього разу «політехи» гостювали в Івано-Франківську, де мірялися силами з місцевою «Говерлою». В обох матчах підопічні Ярослава Зубрицього залишили майданчик переможеними – у першому матчі з рахунком 68:81, а у повторному – 68:72.

В обох матчах західноукраїнського дербі «політехи» зуміли нав’язати супернику боротьбу і при певному збігу обставин навіть могли розраховувати бодай на одну перемогу на виїзді. Втім, не склалося. Господарі майданчика у першому матчі були сильнішими за львів’ян у другій, третій та четвертій чвертях, що й стало запорукою їхнього підсумкового успіху. Найрезультативнішими у складі львів’ян у першому матчі стали Данило та Павло Кич. Обоє набрали по 14 очок.

У другому матчі інтрига жила до останніх секунд поєдинку. Львів’яни хоч і були здебільшого у ролі наздоганяючих, однак мали шанси на перемогу практично до фінальної сирени. Підсумковий рахунок матчу, а саме 72:68, лише підтвердив той факт, що боротьба на майданчику була від першої до останньої секунди. Лідером атак львівської команди був Денис Тютюнник. На його рахунку 27 очок.

Basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ