Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК "Львівська Політехнка": дві "баранки" у Южному

Баскетболісти "Львівської Політехніки" провели два останні виїзні поєдинки у чемпіонаті Вищої ліги (група 2). Команда Ярослава Зубрицького гостювала у Южному, де провела два календарні матчі з другою командою місцевого "Хіміка".

В обох матчах «політехи» зазнали поразок з розгромними рахунками – 66:126 та 80:109.

Обидва матчі для команди Ярослава Зубрицького, по суті, не мали жодного турнірного значення, а відтак у цих матчах наставник галичан міг не тільки експериментувати зі складом, а й дати можливість більше пограти тим гравцям, які зазвичай мають менше ігрової практики.

Як показали обидва поєдинки, і зокрема, їх результати, розраховувати бодай на одну перемогу «політехам» було не під силу. У першому матчі львів’яни невдало зіграли в обороні і дозволили супернику забити ледь не рекордні 126 очок. Що цікаво, у складі «Хіміка-2» у цьому матчі ніхто з гравців не оформив дабл-дабл. Найбільше очок набрав Денис Клевзуник (20). У львів’ян стільки ж пунктів, а це майже третина усіх очок, набрав Дмитро Клебан.

У повторному матчі «політехи» зіграли уже краще, однак це не допомогло їм уникнути поразки з розромним рахунком. Дабл-дабл у складі «Хіміка-2» оформив Микита Безима – 14 очок і 10 підборів. 24 очки у цьому матчі набрав Артур Фреш-Стаханов. У «Львівської Політехніки» найрезультативнішим був Денис Тютюнник. На його рахунку дабл-дабл – 19 очок і 10 підбирань.

2 та 3 березня баскетболісти «Львівської Політехніки» вдома проведуть останні домашні матчі регулярного чемпіонату проти команди «Київ-Баскет-2».

«Хімік-2» (Южний) – «Львівська Політехніка»  -  126:66 (32:7, 25:21, 32:18, 37:20)

 «Хімік-2» (Южний) – «Львівська Політехніка» - 109:80 (34:19, 25:20, 28:23, 22:18).

basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ