Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК "Львів-УАД": поразка та перемога

Поразкою та перемогою завершилися два матчі чемпіонату Першої ліги з баскетболу, у якому БК «Львів-УАД» приймав БК «Калуш». Обидва поєдинки відбулися у Львові у спорткомплексі НУ «Львівська Політехніка». У першому матчі перемогли гості – 76:72, а у другому господарі – 64:60.

Перший поєдинок між БК «Львів-УАД» та БК «Калуш» тримав у напрузі вболівальників до останніх секунд поєдинку. Майже протягом усього матчу команда Олега Пелеха вела у рахунку, контролювала хід гри, однак львів’яни ніяк не давали супернику відірватися на комфортну відстань. У цьому матчі, як і зрештою, у наступному, у складі господарів феєрив Олег Юзефчик. Самотужки лідер БК «Львів-УАД» у першому матчі примудрився набрати 33 очки, однак цього індивідуального показника виявилося замало для позитивного результату його команди.

Наприкінці першого матчу господарям вдалося впритул наблизитися до суперника у рахунку, однак у відповідальний момент гри команда Олега Пелеха таки зуміла втримати лідерство. Матч, який тримав у напрузі вболівальників до останньої хвилини гри, завершився на користь гостей з Калуша – 76:72. Найрезультативнішим у складі «Калуша» став Максим Тютюнник – 22 очки. Дабл-дабл на рахунку Андрія Мацьківа – 13 очок та 18 підборів.

Повторний матч між цими командами у жодному випадку не став віддзеркаленням першого. Команди на рівних боролися протягом усього поєдинку, де усе вирішили вирішальні хвилини заключної чверті. Обігравши суперника з рахунком 64:60, команда Леоніда Дербаби взяла реванш за поразку у першому матчі.

Лідер БК «Львів-УАД» Олег Юзефчик знову зіграв майже без замін, провівши на паркеті понад 39 хвилин, за які набрав 29 очок. Що цікаво, за підсумками двох зустрічей Юзефчик набрав 62 (!) очки. Левов участку у перемогу своєї команди у повторному матчі вніс Вілен Крижов. На його рахунку 16 залікових очок. У складі «Калуша» найрезультативнішими у другому матчі стали Максим Тютюнник (16 очок) та Андрій Наявко (17 очок).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ