Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Богдан Блавацький продовжив контракт з ПФК "Львів"

У понеділок, 3-го червня, відбулася зустріч керівництва професійного футбольного клубу «Львів» із Богданом Блавацьким, за результатами якої контракт наставника «синьо-золотих левів» продовжено ще на рік – до кінця сезону 2019/2020 років.

«Богдан Блавацький працюватиме й надалі головним тренером ПФК «Львів». Вирішили дати цьому спеціалісту можливість проявити себе в роботі з командою в наступному сезоні. Завдання залишаються незмінними – вихід у шістку найкращих команд української Прем'єр-ліги та потрапляння в єврокубки», – зазначив у коментарі інформаційній службі ПФК «Львів» генеральний директор львівського клубу Андрій Паньків.

«Ми з Андрієм Ярославовичем підбили підсумки моєї праці. Після цього я прийняв пропозицію керівництва продовжити співпрацю з клубом іще на рік. Я задоволений тим, що маю нагоду й надалі працювати у футбольному клубі з рідного міста, перед яким стоять серйозні цілі», – сказав головний тренер «містян» Богдан Блавацький.

До слова, розташування «Львова» вже залишили футболісти Вадим Парамонов, Дмитро Фатєєв, Сергій Воронін та бразилець Муріло Кадіна, з якими керівництво «синьо-золотих левів» за взаємною згодою сторін припинило співпрацю.

Наразі львів'яни перебувають у відпустці до 17-го червня, коли зберуться на базі у Винниках і розпочнуть літню підготовку до офіційних матчів сезону 2019/2020.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ