Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Борис Баранець – найкращий гравець «Руху» у травні

Другий місяць поспіль експерти та журналісти, які пильно стежать за грою «Руху», обирають Бориса Баранця гравцем місяця. До речі, до трійки кращих, як і у квітні, увійшли Михайло Козак та Максим Грисьо. Стабільність – ознака класу.

У травні «рухівці» провели три поєдинки, у яких двічі з мінімальним рахунком поступилися спершу «Інгульцю», а згодом – «Волині». Ще в одному матчі «жовто-чорні» перемогли тепер уже команду Прем’єр-ліги «Полтаву». На жаль харківський «Геліос» до Винник не приїхав, відтак підопічним Андрія Кікотя була зарахована технічна перемога.

Як і у попередніх матчах, справжнім ватажком команди був Борис Баранець. Опорний півзахисник встигав відпрацьовувати як у захисті, так і в атаці. Помітно, що Борис набрав чудову форму, діє легко, розкуто і зв’язує гру команди. А його холоднокровні удари з одинадцятиметрової позначки у ворота луцької та полтавської команди лише підтверджують впевненість Бориса Баранця у власних діях. 32 бали – саме стільки набрав центральний півзахисник за підсумками голосування. Кажуть, брати Баранці переживають другу молодість, хочеться щоб вона тривала і в новому сезоні.

На другому місці опинився крайній півзахисник Михайло Козак, який, схоже, вже адаптувався до нової команди, її стилю та вимог тренера. З кожним матчем Козак грає впевненіше, сміливо та агресивно діє в атаці, тому його гра належно оцінена нашими експертами.

Знову до трійки кращих потрапив Максим Грисьо. Правий півзахисник «Руху» вміє та регулярно створює проблеми оборонцям суперника, ті часто за ним не встигають і вимушено фолять. Залишається лише використовувати частіше стандартні положення, що їх заробляє Грисьо. Самому Максиму потрібно діяти холоднокровніше на вістрі атаки, тоді у графі забитих м’ячів з’явиться значно більше голів, а, відтак, і голосів від експертів та журналістів.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ