Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Бойовики "Ісламської держави" знищили майже 100 солдатів Асада

Бойовики терористичної організації "Ісламська держава" знищили не менше 95 військовослужбовців режиму Башара Асада в районі Ханасира провінції Алеппо, - 5 канал.

Ще 10 військовослужбовців ісламісти захопили в полон. "Про долю полонених поки нічого невідомо", - цитує агенція повідомлення директора Інформаційного центру Ас-Сафіра, Абу Шаді ас-Сефрані.

Сам факт наступу ІД підтверджує і німецьке видання Bild. Там зазначають, що бої ведуться із перемінним успіхом – ісламісти уже кілька разів перерізали комунікації наступаючих асадівсько-ірансько-російських військ, та продемонстрували свою здатність до наступальних дій. На даний момент вони утримують блокаду оточеного угрупування уже третій день. Також, за даними видання, ісламісти розширюють смугу наступу на позиції військ Асада на схід від Алеппо.

Тим часом, як повідомляє російське видання "Важные новости", ісламісти на своїх сайтах та сторінках у соцмережах публікують фото полонених солдатів армії Асада. На цих кадрах фігурують більше двох десятків бранців.

5 канал

Фото: Важные новости

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ