Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики повернули українській стороні тіло загиблого бійця АТО

Російські найманці на Донбасі повернули українським військовим тіло загиблого бійця АТО. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Після тривалих та складних перемовин представники гуманітарного проекту Збройних Сил України «Евакуація 200» домоглися повернення тіла загиблого захисника на підконтрольну Україні територію", - йдеться у повідомленні.

12 лютого під час виконання бойового завдання із спостереження за позиціями противника один з військовослужбовців сил Антитерористичної операції потрапивши під ворожий мінометний обстріл, загинув. Тіло загиблого військовослужбовця потрапило до незаконних збройних формувань.

Впродовж трьох днів представники ОРЛО змінювали час передачі тіла загиблого захисника, вишукуючи у цьому факті зиск для проведення цинічних інформаційних акцій.

Передача тіла загиблого військовослужбовця на підконтрольну Україні територію відбулася в районі населеного пункту Щастя, за участі представників «Спілки ветеранів Афганістану Луганщини», ОБСЄ та української сторони СЦКК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ