Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики продовжують вогонь по силах АТО: зафіксовано 15 обстрілів

Від опівночі російсько-терористичні війська уже 15 разів порушили режим припинення вогню. У половині випадків військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, - прес-центр штабу АТО.

Російсько-окупаційні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, зокрема й із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення на встановлені відстані.

"На Луганському напрямку епіцентром нестабільності залишається Світлодарська дуга. Тут ворог декілька разів, з мінометів різних калібрів й усього спектру піхотного озброєння та БМП вів вогонь поблизу Луганського і Травневого. Неподалік останнього окупанти випустили понад півсотні 120-мм мін. Міномети калібру 82-мм та великокаліберні кулемети загарбники застосували біля Кримського, з гранатометів обстріляли оборонців Золотого, а зі стрілецької зброї – захисників Лобачевого.

На Донецькому напрямку гаряче на Приазов’ї. Тут бойовики з мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї вели вогонь біля Водяного.

Не менш спекотно і у районі Авдіївки. Зокрема, наші позиції поблизу Кам’янки в обідню пору обстрілював ворожий снайпер, після чого російські найманці пустили у хід гранатомети та легке піхотне озброєння. Зі 120-мм мінометів противник вів вогонь на підступах до Опитного та по південних околицях Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ