Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики штурмують позиції ЗСУ в Авдіївці

Бойовики розпочали штурм позицій ЗСУ в районі Авдіївської промзони. Про це повідомив прес-центр штабу ЗСУ на Фейсбук.

"Незважаючи на досягнуті домовленості щодо припинення вогню для відновлення пошкоджених електромереж у населеному пункті Авдіївка російсько-окупаційні війська грубо порушили режим “Тиша”. 
Так, близько 17.30 окупанти розпочали штурмові дії наших позицій в районі Авдіївської промзони із застосуванням 152 міліметрових гармат та мінометів 120 калібру", - йдеться в повідомленні. 

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики з танків та БМП неодноразово обстрілювали Кам’янку та Авдіївку. З артилерії калібру 152 міліметри – Новолуганське. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів – Авдіївку, а з стрілецької зброї – Зайцеве. 

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів та гранатометів обстрілювали Чермалик, Широкине, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Талаківку. По Чермалику вогонь вів танк.

На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град - по Новозванівці. З мінометів різних калібрів – по Богуславському, Попасній та Новозванівці. Попасну обстрілював снайпер, а по Жовтому бойовики вели вогонь із стрілецької зброї.

Загалом зафіксовано 35 обстрілів. Одного нашого військового поранено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ