Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики захопили селища Комінтерново, Заіченково і Водяне

До ночі стало зрозуміло, що бойовики захопили селища Комінтерново, Заіченково і Водяне, що знаходяться у сірій зоні. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав у facebook.

"До ночі стало ясно, що це не епізод .. Спочатку здали Комінтерново, потім Заіченково і Водяне? А що далі? У день по українському селу? Мінський процес кажете? Геншабу видніше?... Необхідно терміново виробляти реакцію! Необхідно скликати РНБО", - написав він.

Як повідомлялось, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що із селами Водяне і Заїченкове Комінтернівської сільради Донецької області немає зв'язку і невідомо, чи зайшли в них незаконні збройні формування.

У вівторок керівник прес-центру штабу АТО Олексій Мазепа повідомив, що група бойовиків т.зв. днр з бронетехнікою зайняла Комінтернове, яке в зоні антитерористичної операції входить в "сіру зону".

23 грудня ввечері у прес-центрі штабу АТО зазначили, що інформація про захоплення бойовиками населеного пункту Водяне, яке розташоване неподалік Комінтернового, наразі не має підтвердження.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ