Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Бразилія вийшла в 1/8 фіналу ЧС-2018

Збірна Бразилії в матчі з Сербією завершила груповий етап чемпіонату світу, - 112.ua.

Сербія - Бразилія 0:2

Гол: Пауліньо, 36, Сілва, 62

Сербія: Стойкович, Рукавіна, Коларов, Міленкович, Велькович, Матіч, Тадіч, Милинкович-Савич, Костіч (Радонич, 82), Митрович (Йович, 89), Ляич (Живкович, 75)

Бразилія: Алісон, Фагнер, Марсело (Луїс, 10), Тьяго Сілва, Міранда, Каземіро, Пауліньо (Фернандіньо, 66), Коутіньйо (Агусто, 80), Вілліан, Габріель Жезус, Неймар.

Команда Тіте почала проявляти ініціативу з самого початку матчу. Дуже швидко виник момент для взяття воріт у Жезуса, але він не реалізував вихід один на один. Серби відповідали частими атаками, але ті виходили беззубими. А в середині тайму бразильці спокійно і очікувано відкрили рахунок - Пауліньо вирвався на Стойковича і прокинув м'яч повз кіпера.

У другому таймі бразильці подвоїли перевагу. Витримавши натиск сербів, підопічні Тіте заробили кутовий, який подав Неймар. М'яч прилетів на голову Сілві, який точно пробив головою по воротах.

Додамо, що в іншому матчі групи Е Швейцарія обіграла Коста-Ріку. У плей-офф виходять Бразилія і Швейцарія, які в 1/8 фіналу зіграють з Мексикою і Швецією, відповідно.  

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ