Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Бренд одягу byMe закохує у важливі сенси

Сьогодні, які ніколи, важлива підтримка. Підтримка в родині, в колективі й поміж друзів. Підтримка Збройних Сил України, зборів і українських бізнесів.

Українські виробники сьогодні — це потужний рушій розвитку країни і її голос у світі. Обирати українське сьогодні:

  • це розвивати бізнес своєї країни, 
  • підтримувати її економіку, 
  • просувати українське у світі, 
  • потужно говорити про свою країну і її можливості. 

Усе це стає можливим, обираючи український бренд одягу byMe. Про ™ byMe, її діяльність і цінність виробів розповідаємо далі. 

Про що український виробник одягу byMe?

Український виробник одягу — про сенси. Мода — одна з найвпливовіших культурних форм сучасності. Крізь неї вдається говорити про те, що близьке серцю. Що хвилює, захоплює чи відгукується. Саме такий шлях обрав для себе бренд жіночого одягу byMe. Для них брендовий одяг — це форма, крізь яку можна донести важливе. І це важливе — українські сенси. З місією «закохувати в українське» з’явився одяг із сенсами. byMe сьогодні — це вже значно більше за просто бізнес. Саме такою була мета засновників бренду — Дмитра й Аліни Сердюків. Крім того, що нині одяг від українського виробника byMe — це провідник у світ українськоїх культури, сам бренд також має важливу місію. Підтримувати й закохувати у все українське. Саме тому, бренд одягу byMe: 

  • уже підтримав ЗСУ на понад 20 мільйонів гривень;
  • ділиться історіями свідомих українських бізнесів у себе на сторінці: про одяг українських виробників, прикраси, квіткові магазини й багато іншого;
  • утілює благодійні проєкти. У 2023 році до Різдвяних свят український бренд одягу byMe втілив благодійний проєкт для дітей-ВПО. 6500 діток переселенців поділилися своїми мріями. Усі їх вдалося втілити; 
  • від початку повномасштабного вторгнення допомагає родинам переселенців і усім, хто цього потребує.

Зокрема, після підриву Каховської ГЕС, бренд надіслав воду й багато необхідного жителям Херсонщини. 

Свідомий. Саме таким є бренд українського одягу byMe

Одяг від українського виробника byMe: деталі й сенси

Одяг від українського виробника byMe особливий. Кожна нова колекція — це нова історія. Української культури, мистецтва чи минулого. У byMe переконані: крізь одяг на щодень із цінними деталями вдасться донести важливе. Адже з базовими речами людина зможе створити безліч поєднань. А отже — безліч разів розповісти світові історію одного сенсу. 

  • Колекція «Хто ми є» присвячена творчості Тараса Шевченка. У ній новими барвами оживає він як художник, поет і натхненник цілої нації;
  • Колекція «Моя мова — моя броня» — особлива для бренду. Це перша чоловіча колекція для byMe. Меседж у ній простий і зрозумілий, а водночас — споконвічний. Без нашої мови не буде нас. І не буде нашої перемоги. 
  • Колекція «Закохувати в косівську кераміку» натхненна мистецтвом Гуцульщини. Косівська мальована кераміка відому у всьому світі: вона є частиною культурної нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Та, чомусь в Україні вона залишається маловідомою. Змінити це була покликана колекція:
  • Колекція «Сталеві крила» — повністю благодійна. 100% коштів із її продажу бренд передав на закупівлю FPV-дронів для 110 ОМБр імені генерал-хорунжого Марка Безручка. 
  • Актуальна нині колекція «Березіль» розповість про сміливий і модерний театр розстріляного відродження. На сміливі рішення історія театру «Березіль» надихнула й бренд byMe. У колекції знайдеш не лише одяг з українським орнаментом, а взуття зі штучної шкіри. 

Замовити одяг чи нове етичне взуття від byMe — крок до свідомого українського майбутнього. 

Де купити жіночий одяг від byMe? 

Закохувати в українське — така місія бренду byMe. Купити жіночий одяг, взуття чи аксесуари й втілювати її разом закликає бренд. Речі базові, проте з цінними деталями — у фактурі, барві чи вишивці. У самій своїй ідеї. Купити їх вдасться в шоурумі в Києві за адресою Хрещатик, 46. Він працює щодня з 11:00 до 20:00. Замовити одяг можливо й на byme.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ