Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бригадний генерал Собко залишає Сили тероборони

Начальник штабу — заступник командувача Сил територіальної оборони ЗСУ, бригадний генерал Сергій Собко повідомив, що залишає Сили ТрО з 10 січня.
Фото з Facebook-сторінки Serhii Sobko

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні, через два роки, коли я залишаю Сили ТрО ЗСУ, хочу сказати лиш одне — я пишаюся, що був долучений до створення окремого роду сил Збройних Сил України, а також вдячний всім людям, з якими я працював заради становлення, зміцнення та розвитку Сил ТрО", - пише Собко.

У дописі Сергій Собко розповів про те, як з початком повномасштабного вторгнення росіян в Україну Сили ТрО виросли з десяти до ста тисяч людей. Згадав про виклики, які стояли перед ними.

"Завдяки тому, що від початку прийшло багато людей без військового досвіду, ми вчилися одне від одного. І цей цивільний досвід став знахідкою і суперсилою, яка дала змогу шукати нетипові рішення та будувати нові взаємини. Я вдячний за це", - додає генерал.

У дописі генерала Собка також багато подяк, як військовослужбовцям і командувачам, так і бізнесу, який завжди підтримує сили ТрО.

"Командувачі пишалися Силами ТрО, бо кожен з них багато вкладав у їхній розвиток, у їхні спроможності. І я сподіваюся, що новий Командувач так само буде вірити у Сили ТрО. Що він буде тримати дах. Я бажаю йому тільки успіхів та перемог", - зазначає Сергій Собко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ