Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Буданов заявив, що наступ армії росії вичерпається на початку весни

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданв заявив, що наразі наступальна операція армії РФ в Україні триває, проте на початку весни вона вичерпається повністю.
Кирило Буданов (Фото: REUTERS)

Про це Кирило Буданов сказав в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Ще ні (картина на фронті не промальовується — ред.). Ближче до весни. Зараз я можу вам сказати, що зараз триває наступальна операція рф", — очільник ГУР МО.

Він зазначив, що наступальна операція російського війська почалася у листопаді 2023 року і триває вже понад два місяці. Буданов додав, що назвати результати наступу росіян якимись великими — буде неправдою. Однак він визнав, що біля Авдіївки на Донеччині є певне просування окупантів.

"Але це не те, на що вони (росіяни — ред.) розраховували. Вони хотіли швидко вийти на бар'єрний рубіж по річці Чорний Жеребець у Харківській області та вийти на адміністративні межі Донецької та Луганської областей. Як ви розумієте, навіть близько такого немає", — пояснив Буданов.

Він також заявив, що попри те що наступ армії рф триває, навесні цього року він вичерпається повністю і зауважив, що як і за правилами будь-якої гри, коли хід противника закінчиться, почнеться хід української армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ