Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Будемо культивувати роботу спортивної школи - Олег Домчак

Напередодні, у неділю, 8-го серпня, в Дублянах Самбірського району офіційно відкрили новий стадіон. Його реконструкція тривала майже 3 роки.
Олег Домчак (ліворуч)

У смт. Дубляни Новокалинівської ОТГ облаштували стадіон та спортивний комплекс: велике футбольне поле, два тренувальні майданчики зі штучним покриттям, сучасні бігові доріжки, дитячий майданчик. На полі натуральна трава з поливом, освітлення, електронне табло, пластикові сидіння під накриттям на 780 місць. 

Спортивний комплекс збудований за кошти обласного бюджету та бюджету громади. Роботи по його відновленню  тривали майже три роки. Вартість реконструкції - біля 4 млн. гривень.

Олег Домчак, заступник голови Новокалинівської міської ради з економічних питань, розповів у коментарі Гал-інфо, що наступного року на базі спортивного комплексу планують відкрити спортивну школу для розвитку чотирьох видів спорту.

“Інвестиції в регіон - це однозначно одне із пріоритетних завдань нашої ОТГ, але враховуючи те, що ми маємо вже таку спортивну споруду, реконструкція якої проходила майже три роки, ми плануємо, щоби ця база працювала. Тобто, там сьогодні є легкоатлетичний манеж, два тренувальні поля і одне велике поле для проведення матчів. Наступного року ми, можливо (я думаю, що буде згода депутатського корпусу), будемо культивувати роботу спортивної школи, тому що в нас її поки немає.

У спортивній школі буде 4 види спорту: гирьовий спорт, легка атлетика, волейбол і футбол. І ця споруда, власне, служитиме базою для нашої спортивної школи. В майбутньому, звичайно, будемо ставити якісь завдання, щоб наша ОТГ звучала не тільки в межах Самбірського району, а і в цілій Львівській області. І щоб ця спортивна школа, ці тренери теж росли і досягали максимальних результатів. І щоб потім за 2, 3, 5 років ми бачили наших дітей по телебаченню чи щоб вони брали участь у Всеукраїнських, міжнародних змаганнях.

Це одна із цілей на нашу каденцію. Загалом, радіємо, що ми маємо один з найкращих стадіонів (якщо не враховувати місто Самбір) у нашому великому Самбірському районі. І це хороший приклад для того, щоб розвивалися інші ОТГ, щоб інші села могли давати кращі можливості для розвитку і дозвілля дітей і дорослого населення” - зокрема розповів Олег Домчак.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ