Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Будь-які хвилювання щодо проведення в Україні “Євробачення-2017” безпідставні, - Мінкульт

Будь-які хвилювання щодо проведення в Україні в 2017 році Пісенного конкурсу “Євробачення” безпідставні. Вчора, 28 липня, на окремому позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України було ухвалене важливе рішення щодо надання державних фінансових гарантій організаторам конкурсу.
uapress.info

Як йдеться у повідомленні Мінкультури, у період 25-26 липня 2016 року відбувся фінальний етап відбору міста та арени для підготовки та проведення у 2017 році Пісенного конкурсу “Євробачення”, під час якого було проведено інспекцію міст-фіналістів – Києва, Дніпра та Одеси – з метою ознайомлення з їх інфраструктурою та особливостями реалізації поданих цими містами заявок. Інспекція проводилась особисто Міністром культури України Євгеном Нищуком спільно з членами Оргкомітету та представниками Європейської мовної спілки і НТКУ.

Також наголошуємо, що рішення щодо оголошення міста-господаря Пісенного конкурсу “Євробачення-2017” буде ухвалене вже найближчими днями за результатами детального фінального обговорення членами Оргкомітету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ