Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Букмекери приймали ставки на вигадані матчі українських команд

Під час карантину у скандал потрапили аматорські команди з Запорізької та Дніпропетровської областей.

Про "матчі-привиди" українських команд розповіли FootballHub. Мова йде про ігри між мелітопольською "Черешнею" (Запорізька область) та командою з Лозоватки (Дніпропетровська область) та "Таврії-СКІФ" з Роздолу з "Бердянськом" та все тією ж "Черешнею" (всі три — Запорізька область). Керівництво цих клубів стверджує, що жодних матчів не було, а лінії ставок на ці ігри — або помилка букмекерів, або свідома дія, націлена на нечесний прибуток.

"У нас стійка підозра, що ці матчі не були зіграні, не відбувалися взагалі. Будемо продовжувати розслідування. Завтра зв’яжемося із провайдером даних до букмекерських контор. Треба зрозуміти, що провайдер знає. Адже передати дані неможливо без участі провайдерів та їхніх представників – скаутів. Нам треба з’ясувати, чи знала компанія-провайдер, що матчі не відбуваються! Ми не припинимо розслідування, уже проконсультувалися з поліцією, адже дуже схоже, що відбувся злочин. Зараз дуже важливо перевірити активність скаутів та провайдерів", - прокоментував голова Комітету етики та чесної гри Франческо Баранка.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, британські букмекери втратять шалену суму через скасування спортивних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ