Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Британські букмекери втратять 2 млрд фунтів через скасування спортивних турнірів

Вартість найбільших букмекерських контор Великобританії впала на понад 2 млрд фунтів стерлінгів після хвилі скасування спортивних заходів у спробі зупинити поширення коронавірусу, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».

Акції британських букмекерів впали в деяких випадках до рекордно низького рівня, тому що трейдери хвилюються за прибутки, які можуть принести гральні компанії, якщо буде менше спортивних подій для ставок.

Акції Flutter Entertainment, якому належать Paddy Power і Betfair, впали на 15.6% - це було одним з найбільших падінь вартості на Лондонській фондовій біржі. До того ж постраждали такі великі гравці на ринку, як William Hill і Ladbrokes GVC.

Брокери все ще аналізують, що останні провали на фондовому ринку означатимуть для окремих компаній, тому не готові робити прогнози, поки торгівля залишається нестабільною.

Утім, Швейцарський банк заявив, що «тривалі зриви в роботі» можуть завдати ще більшої шкоди галузі.

Нагадаємо, що було скасовано великий тенісний турнір Miami Open та старт сезону в Формулі-1, а Ліга чемпіонів, Ліга Європи, НБА, НХЛ, Прімера, Ліга 1 та Серія А призупинили чемпіонати.

Окрім того, збільшуються ризики, що УЄФА перенесе Євро-2020 на наступний рік – цей турнір один з найприбутковіших для букмекерів з-поміж усіх футбольних змагань

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ