Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Букмекери зробили прогноз на дербі "Динамо" - "Шахтар"

У п'ятницю, 3 серпня, футболісти київського "Динамо" у 3-у турі чемпіонату України приймають на НСК "Олімпійський" донецький "Шахтар". На думку букмекерів, попри статус гостей деяку перевагу в цьому протистоянні мають донеччани, повідомив Укрінформ.

Так, компанія bwin приймає ставки на перемогу "гірників" з коефіцієнтом 2,30, а на киян - 2,85. Нічия оцінюється в 3,20.

Після того, як кияни 21 липня обіграли "Шахтар" у Суперкубку України (1: 0), столична команда двічі  з таким самим рахунком перемагала суперників ("Ворсклу" та "Львів") у новому чемпіонаті країни. "Шахтар" також не пропускав м'ячів у перших двох турах, а його перевага над опонентами була більш значною: з "Десною" - 2:0, київським "Арсеналом" - 3:0. Маючи по 6 очок, "Шахтар", "Динамо", а також "Олександрія" нині очолюють турнірну таблицю національної першості.

Фахівці шанси команд оцінюють по-різному. Екс-тренер національної збірної, "Металіста" та "Дніпра" Мирон Маркевич, зокрема, "бачить" на табло нічию.

"Шахтар" кілька разів поспіль програв у чемпіонаті "Динамо". Можливо, кияни вже знають, як перемагати донеччан... Але схиляюся до того, що буде нічия", - заявив Маркевич.

Додамо, що команди, починаючи з 1994 року, провели у чемпіонаті України 85 поєдинків і мають приблизний паритет. У "Шахтаря" 32 перемоги, у "Динамо" - 30, ще 23 зустрічі завершилися внічию. Різниця м'ячів 109:102 на користь "гірників".  

Не варто забувати й те, що "золото" національної першості футболісти столичного клубу вигравали 15 разів, а донеччани - 11.

Нагадаємо, матч третього туру чемпіонату України між "Динамо" та "Шахтарем" розпочнеться 3 серпня на НСК "Олімпійський" о 19.00.

У прямому ефірі поєдинок транслюватиме телеканал "2+2".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ