Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

Бумбокс і Жадан створили саундтрек до фільму «Мирний-21»

Творці воєнної екшн-драми «Мирний-21» презентували кліп на OST «Правда», в основі якого кадри з фільму Ахтема Сеітаблаєва.
Скриншот

Пісню створили Андрій Хливнюк («Бумбокс»), який написав приспів, Сергій Жадан, який є автором куплетів, та Усеін Бекіров, який створив музику та аранжування, повідомляє портал “Нове українське кіно”. 

«Приспів написав під враженням від куплетів Жадана. Це пісня про людей, на яких тримається наш драний і шкутильгаючий світ», — поділився Андрій Хливнюк.

Переглянути відеороботу про історію «зелених беретів» Луганщини можна на YouTube.

«Правда» звучить на титрах фільму Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21», — йдеться в повідомленні. У відеороботі використали кадри з фільму, які перегукуються з ідеєю та змістом пісні.

«Пісня насправді мене дуже зачепила емоційно. Ахтем чув її напередодні і попросив зробити сінема-варіант музики. Я залишив мелодію Андрія і зробив оркестровий варіант, змінивши гармонію та грув», — розповів Усеін Бекіров, автор музики до OST та музичний композитор фільму.

Нагадаємо, воєнна екшн-драма «Мирний-21» режисера Ахтема Сеітаблаєва вийшла в національний прокат з 22 лютого 2023 року. В синопсисі фільму йдеться, що "це історія про довіру і її відсутність на тлі подій, які розгортаються на сході України на початку 2014 року. Головна тема розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити зрадити свою країну".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ