Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет Львова можна було планувати більшим – Олег Синютка

Цьогорічний бюджет Львова можна було планувати більшим, проте на сьогодні в місті немає ресурсів, щоб якісно освоїти такі кошти. Про це сьогодні на прес-конференції розповів директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Олег Синютка.
„На сьогодні лише ресурс нерухомості міста становить близько 800 млн грн, тобто є можливість збільшити бюджет Львова. Проте, по-перше, постає питання, що вигідніше – продавати майно чи брати позику. А по-друге, це не майно міського голови чи депутатського корпусу, а майно територіальної громади міста Львова, тому будь-яке рішення не може прийматися поспішно чи одноосібно. Окрім того, ми дослідили, що навіть за умови збільшення міського бюджету ми не маємо відповідного ресурсу для якісного його освоєння”, – зазначив Олег Синютка.
Нагадаємо, що 5 січня 2007 р. на сесії Львівської міської ради було затверджено загальний фонд міського бюджету на 2007 р. Дохідна частина бюджету становить  – 809 млн грн, видаткова - близько 914 млн грн, у тому числі 678,7 млн грн із загального фонду бюджету та 234,4 млн грн із спеціального фонду бюджету.
До міського бюджету розвитку заплановано 88,1 млн грн доходів і 180,1 млн грн видатків. Цьогорічний дефіцит бюджету розвитку становить 92 млн грн і його планують покрити за рахунок внутрішніх запозичень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ