Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіонат Європи U-20: підсумки для України

Як інформують прес-службі Федерації баскетболу України, у ізраїльському Тель-Авіві фінішував молодіжний чемпіонат Європи U-20 серед чоловічих команд.
Чемпіонат Європи U-20: підсумки для України

У вирішальному поєдинку господарі змагань з команди Ізраїлю вирвали перемогу в Іспанії – 92:84.

У матчі за третє місце Німеччина здолала Францію – 73:65.

Збірна України фінішувала десятою. Команда Валерія Плеханова здобула три перемоги в семи матчах. У підсумку цього результату виявилося достатньо для збереження місця в дивізіоні А.

На груповому етапі наша команда програла Італії (58:85), перемогла Сербію (68:63) та поступилася Ізраїлю (74:93). У плей-оф збірна України вийшла з останнього місця. За регламентом усі команди після групового етапу грають в плей-оф за вихід в чвертьфінал.

{{1}}

У плей-оф українці програли Франції (40:68) та вже наступна перемога над Польщею (76:71) гарантувала їм збереження місця в дивізіоні А.

Також присутні українці і серед найкращих бомбардирів чемпіонату Європи. Так, Іссуф Санон завершив виступи в Ізраїлі третім (132 очка, 18,9 за матч).

Андрій Войналович ділить п’яте місце (129 очок, 18,4 за матч).

За підсумками чемпіонату дивізіон А залишили Польща, Сербія та Латвія. Натомість з дивізіону В піднялися Португалія, Чехія та Бельгія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ